Pieczenie barana

Zapraszamy Cię na iście bieszczadzką biesiadę. Naszą specjalnością jest pieczenie barana przy ognisku. Jest to tradycja ziem podkarpackich, jako ukoronowanie pracy rolniczej. Wybrane specjalnie mięso przygotowujemy w sposób sprawdzony według tradycyjnej receptury. Uprzednio, barana odpowiednio zaprawiamy. Chcąc, by mięso było soczyste i smaczne, marynujemy je przez kilka dni w zalewie na bazie warzyw, przypraw i ziół. A później bawimy się przy ognisku delektując się wspaniałym jadłem, w spokojnym otoczeniu.

Taka uczta i zabawa na długo pozostanie w Twojej pamięci!

 

  • baran2.jpg
    big image
    baran2.jpg
  • baran3.jpg
    big image
    baran3.jpg
  • baran4.jpg
    big image
    baran4.jpg
  • baran5.jpg
    big image
    baran5.jpg
  • baran6.jpg
    big image
    baran6.jpg
  • baran7.jpg
    big image
    baran7.jpg
  • baran8.jpg
    big image
    baran8.jpg

Lokalizacja i dojazd Czardworek

Ciekawe miejsca

Atrakcje